Shelter

Næst efter positiv mental styrke, så er evnen til at lave et shelter måske den vigtigste. Din påklædning er det første og umiddelbare shelter du har, og det er vigtigt at du er påklædt efter omstændighederne og situationen.

Uanset om du befinder dig i ørken, bjerge, arktisk område eller i en skov, så er det vigtigt at du hurtigt og effektivt kan beskytte dig mod sol, vind og væde. Du risikerer ellers at blive ramt af solstik, forfrysninger eller hypotermi, alt efter hvilket miljø du befinder dig i.

På mine kurser vil du både få lejlighed til at fremstille hurtige og mere permanente shelters. Du vil opleve at skulle sove under åben himmel og nyde udsigten til stjernerne. Du vil måske endda være så heldig, at vågne op og se dyrene være så vant til dig i dit permanente shelter, at de bevæger sig tæt på dig om morgenen.

Jeg vil gennemgå hvilken påklædning der er mest hensigtsmæssig i forskellige situationer, og du vil få lejlighed til at se hvor lidt du kan klare dig med i naturen når du har fremstillet et effektivt shelter.