Kurser

Wilderness Skills tilbyder teambuilding samt overlevelses- & selvudviklings-kurser primært i Arizona, Utah og Grand Canyon. Kurserne henvender sig til både firmaer og private, der er interesserede i at udvikle sig ved hjælp af utraditionel indlæring i ekstraordinære omgivelser.

Jeg vil kæde en række af de forskellige grundprincipper indenfor overlevelse og wilderness skills sammen med din hverdag.

Du vil på denne måde bl.a. blive bedre til:

– At kende dig selv
– At observere (dig selv og andre)
– At blive (mere) handlekraftig
– At kommunikere
– At værdsætte de “små” ting i livet
– At reagere hurtigt og korrekt
– At kende egne begrænsninger
– At udvide egne begrænsninger

 

Hvis du, eller dit firma, ønsker et kursus der ikke er beskrevet i mine tilbud er du meget velkommen til at kontakte mig. Vi kan herefter – sammen – skræddersy et forløb der netop passer dig eller dit firma optimalt.

Wilderness Skills har en åben prispolitik. Grundet den store variation i kursernes sammensætning og krav fra kundernes side, er der ikke standard priser på kurserne, med mindre dette er angivet.

Prisen for et kursus vil kunne udregnes ved henvendelse, hvor følgende krav til forløbet oplyses: De fysiske rammer (hotel, spejderhytte, kursuscenter eller overnatning i naturen), forventninger til forplejning, deltager antal, geografisk placering ect.